Klimmen tegen MS

Klimmen tegen MS · 12. juni 2019
Maandag 10 juni 2019 De wekker gaat om 4:30 uur. Ik ben meteen wakker, al voel ik me wel wat groggy op dit vroege uur. Het is zover! De dag is aangebroken. De dag van Klimmen tegen MS 2019. Nu ga ik zien of ik zal kunnen volbrengen waar ik vijftien maanden voor getraind heb. Mijn lijf voelt oke, mijn voeten zijn een pietsje pijnlijk, maar dat kan ook gewoon van de zenuwen komen. Of van de focus op mijn onderstel van de laatste tijd. Ik heb besloten geen paracetamolspiegel op te bouwen, maar...
Klimmen tegen MS · 09. juni 2019
Woensdag, donderdag en zaterdag: Totale afstand: 2324 meter Gemiddeld tempo: 4:38 min/100m Hoogteverschil: 0 m Begin deze week zijn we naar onze bestemming vlakbij Bedoin gereden, waar we zo'n tien dagen zullen doorbrengen in voorbereiding op Klimmen tegen MS, maar ook om er daar heerlijk relaxed weer uit te kunnen rusten van onze giga inspanning op maandag 10 juni. We hebben een eigen appartementje op een biologische olijfboerderij, voorzien van alle luxe en vooral ook van een heerlijk...
Klimmen tegen MS · 14. februari 2019
Dinsdag 12 februari: Alweer heerlijk wandelweer vandaag. Met bewolking begonnen en heerlijk in het zonnetje geëindigd. Na een stukje opwarmen zijn we met de loopgroep naar het pad langs het Haringvliet gelopen om daar intervaltraining te doen. De lucht was prachtig, het water kalm. Jammer dat ik de pasteltinten niet helemaal goed op de foto heb kunnen krijgen! Een behoorlijk stuk hebben Els en ik telkens drie lantaarnpalen heen op sneltempo en één lantaarnpaal weer terug op hersteltempo...